Activist Kick-In

Om alles zo soepel mogelijk te laten lopen hebben wij jouw hulp nodig! Als activist kun jij jouw steentje bijdragen aan de organisatie van de Kick-In. Alle hulp is welkom, ook al kun je maar één dag helpen.

Wat doe je als activist? De taken van de activisten lopen erg uiteen. Tijdens de opbouw van het paviljoen kun je helpen om alles helemaal in orde te maken voor de nieuwe studenten. En tijdens de afbouw help je ons enorm met het zo snel mogelijk afbreken van het paviljoen. Ook hebben we tijdens de 'openingstijden' van het paviljoen hulp nodig. Wanneer je daar helpt zul je af en toe flyers uitdelen en zul je ook met de nieuwe studenten gaan praten. Jij bent dan het gezicht van AEGEE! Als er activiteiten zijn tijdens de openingstijden van het paviljoen kun je ook bij de activiteit staan. Ook zoeken wij nog activisten voor de AEGEE activiteit. Hierbij zul je vooral de scores mogen bijhouden en helpen bij het versoepelen van alle bezigheden!

Ook als je een doegroep hebt kun je je opgeven als activist! We hebben jouw hulp hard nodig bij het paviljoen op de eerste dag. Als activist kun je er voor zorgen dat de nieuwe studenten al voor de doegroepenmarkt gekozen hebben voor AEGEE :-)

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
woensdag, 21 augustus, 2013 - 09:00 tot donderdag, 29 augustus, 2013 - 18:00