Quenouille CyQlus

Dispuut Quenouille organiseert in februari weer een CyQlus! Het thema van dit jaar luidt: "Let’s talQ about sex, baby!" We willen mensen na laten denken over de kanten van seks waar ze in het dagelijkse leven niet zo vaak bij stil staan. 

Dr. Janniko Georgiadis is de eerste spreker van de avond. Denk je dat je verstand van seks hebt? Dan ben je bij Georgiadis aan het goede adres. Hij zal namelijk de aanwezigen testen op hun seks-kennis middels een heuse quiz. Georgiadis is neurowetenschapper en heeft veel onderzoek gedaan naar de manier waarop het centrale zenuwstelsel seksueel gedrag aanstuurt. Vroegtijdige zaadlozing, geen zin in seks of juist teveel, het verschil tussen mannenseks en vrouwenseks, en pedofilie zijn zomaar wat zaken die vanuit een neurobiologisch en neuropsychologisch perspectief zullen worden geanalyseerd. 

Daarna zal Lisa Staal, schrijfster, een pittige lezing komen geven over onderwerpen zoals de hedendaagse seksmaatschappij, beminnen en bemind worden. Tevens zal ze, speciaal voor ons, spreken over haar verleden als escortgirl.

Donderdag 11 februari, 20.00u, Atrium van de Bastille (Enschede)
Iedereen, AEGEE én niet-AEGEE is welkom. Toegang is gratis.

Hou de facebook bij voor de laatste info!

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
donderdag, 11 februari, 2016 - 20:00 tot 22:30
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Atrium Bastille Enschede
Nederland

Reacties

afbeelding van Paul Smits
Paul Smits
De facebook?