Spring Agora Bergamo

De Spring Agora 2016 wordt dit jaar georganiseerd door AEGEE-Bergamo.

Voor degenen die niet weten wat een Agora is: een Agora is een hele grote algemene ledenvergadering, die twee keer per jaar door een AEGEE local in Europa wordt georganiseerd. Dit voorjaar organiseert AEGEE-Bergamo dus de Agora. Tijdens een Agora presenteren de verantwoordelijken al het werk dat gedaan is binnen onze vereniging. Zo presenteert het Comité Directeur (het dagelijkse bestuur van AEGEE-Europe) waar zij zich het afgelopen half jaar mee bezig hebben gehouden en wat ze aankomend jaar nog zullen doen. Ook is hier ruimte voor vertegenwoordigers van de locals (delegates) om aan te geven of ze iets goed of juist niet goed vinden, zodat de verantwoordelijken hier rekening mee kunnen houden. Per local zijn er maximaal drie delegates aanwezig, de andere geïnteresseerden van een local kunnen mee als bezoekers (visitors). Tijdens de Agora zijn er ook Progress Meetings, waar discussies opgewekt worden over bepaalde onderwerpen, en workshops, waar op een interactieve manier kennis overgedragen wordt. 

Tijdens de Spring Agora Bergamo wordt onder andere het nieuwe Comité Directeur gekozen. Ook zijn er verkiezingen voor de Juridical Commission, de Mediation Commission en de Network Commission. Verder is er ruimte om proposals te presenteren en zullen er interessante progress meetings en workshops voorbij komen. 

Wil je meer leren over wat een Agora precies inhoudt? Bekijk dan de presentatie!

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
woensdag, 18 mei, 2016 - 12:00 tot zondag, 22 mei, 2016 - 12:00
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Bergamo
Italië