Activisten Spring Agora Enschede

De laatste paar maanden zijn de AgoraCommissie, samen met de LogiCie en SoCie druk bezig geweest met het organiseren van een geweldig mooie Agora. Wij kijken er zeker al naar uit. Maar we hebben jullie nodig! Want zonder activisten, geen evenement!

Tijdens de Agora komen er ongeveer 800 leden van AEGEE locals uit heel Europa naar ons eigen Enschede. Hier zal dan de jaarlijkse algemene ledenvergadering van AEGEE-Europe gehouden worden. Tijdens de Agora zullen deze studenten het hebben over de vereniging en haar toekomst en zeker ook goede feestjes mee gaan maken. De Agora vindt plaats van 23 tot en met 29 mei en ook als je maar één of enkele dagen kunt helpen, zijn we al heel blij met je. Wil je meer weten over de Agora, spreek dan een van de commissieleden aan in de kroeg, kijk op de site (agoraenschede.org) of lees de laatste Euroblog hierover (https://www.aegee-enschede.nl/euroblog/2017/01/16/spring-agora-enschede-2017).

Samen gaan we er een onvergetelijk event van maken, dus geef je snel op! Je kunt je opgeven als activist door te mailen naar logisticsommittee@agoraenschede.org of door je in te schrijven in de reismap

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
dinsdag, 23 mei, 2017 - 10:00 tot zondag, 28 mei, 2017 - 22:00
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland