Agora Simulatie Avond

Heb jij altijd al willen weten hoe het er nou aan toe gaat op de Agora van AEGEE-Europe? Als je nou zegt, what the hell is een Agora, is hier een korte uitleg. Een Agora is de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering van AEGEE-Europe, waar rond de 800 studenten uit heel Europa bij elkaar komen om belangrijke thema's binnen de organisatie van AEGEE te bespreken en hierover te stemmen. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte om nieuwe vrienden uit heel Europa te maken en zijn er super gave feestjes elke avond. De eerstkomende Agora zal van 24 tot 29 april plaatsvinden in Kraków, en je kunt je er tot 22 februari voor inschrijven via deze site: https://www.zeus.aegee.org/statutory/ag1804/

Vanavond zullen we zo goed mogelijk de verschillende kanten van de Agora proberen te simuleren, er zullen discussies, stemmingen, proposals(voorstellen) etc. zijn, en je krijgt alle mogelijkheden om je "eigen" local te verdedigen. Dus twijfel jij nog of je mee wilt naar Agora Kraków? Schrijf je dan nu snel in, zie het met eigen ogen en laat je overtuigen om ook mee te gaan!

PS: Wil je je al een beetje inlezen voor de avond, dan kan dat hier: http://www.zeus.aegee.org/portal/agora/

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
dinsdag, 13 februari, 2018 - 19:30 tot 21:00
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland