Agora Inspraakavond

We kijken tijdens deze avond naar de gepubliceerde proposals, de kandidaten en andere gepubliceerde stukken voor Agora Kraków. Dus kom gezellig mee praten en help de delegates om goed de vereniging te representeren op de Agora.

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
donderdag, 19 april, 2018 - 20:30 tot 22:30
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Kantoor AEGEE-Enschede
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland

Reacties

afbeelding van Casper de Regt
Casper de Regt
Worden deze stukken nog ergens beschikbaar gesteld of ben ik dom en kan ik er al bij?
afbeelding van Paul Smits
Paul Smits
https://www.intranet.aegee.org/cd/view/3#documents/6689/page:1 Je moet even inloggen met je AEGEE-Europe/myAEGEE/intranet account. Daarna wellicht nogmaals naar https://www.intranet.aegee.org/cd/view/3#documents/6689/page:1 om de documenten te zien. - Agora Booklet Updated.pdf heeft de voorgestelde agenda en een beperkt overzicht van stemmingen. - Proposals Booklet Updated.pdf heeft alle proposals en moties die ter stemming voorliggen. - Candidates Booklet Updated.pdf heeft alle kandidaten voor de verkiezingen Verder zijn er nog wat reports van het CD en de werkgroepen, alsook een financieel rapport, een begrotingswijziging en een provisionele begroting die ter goedkeuring voorliggen. Ook die zijn in de map te vinden.