Uithoekenfeest AEGEE-Groningen

Op vrijdag 29 juni organiseert AEGEE-Groningen het Uithoekenfeest, waarbij je de AEGEE leden vanuit heel Nederland kan ontmoeten en samen kan feesten tot de zon weer opkomt. Het Travel Team gaat hier naar toe treinen en je bent welkom om met ons mee te reizen. Schrijf je in via de reismap of benader ons rechtstreeks (travel-team@aegee-enschede.nl)als je mee wil!

Het Uithoekenfeest begint vanaf 21:00 uur en zal plaatsvinden in de Brouwerij. We zullen rond 19:00 uit Enschede vertrekken en natuurlijk begint het feestje al in de trein. Het thema is ‘Traffic Light Party’. Hierbij horen de outfits rood (bezet), oranje (aan het daten) en groen (vrijgezel). 

Voor eventuele slaapplekken kun je het Google Form invullen: https://docs.google.com/forms/d/174dMsobfStxYQ0fwB0g5LQSSfwS499b7ZobH2YcdY84/edit

 

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
vrijdag, 29 juni, 2018 - 21:00 tot 23:45
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
De Brouwerij
Poelestraat 27
9711 PH Groningen
Nederland