Zwarte Cross 2018

Ook deze zomer vindt de Zwarte Cross weer plaats, op 12 t/m 15 juli gaan wij er met AEGEE weer voor zorgen dat het een geweldige editie wordt! Elk jaar gaat er een groep AEGEE'ers naar dit fantastische festival in de Achterhoek, vol met muziek, theater, motoren en enorm veel plezier!

Wanneer je meedoet met de werkactie van AEGEE-Enschede, ga je tappen met je vrienden van de vereniging om de festivalgangers te voorzien van hun kostbaar vloeibaar goud, én krijg je een dagpas voor een dag waarop je niet hoeft hoeft te werken om te gaan kijken naar alle topartiesten en andere acts. Als tapper mag je ook overal backstage over het terrein rondlopen.

Heb je interesse in deze gave werkactie? Vul het formulier hieronder in, en trek vooral jaarclubgenoten, dispuutsgenoten, of andere vrienden mee! Hopelijk zien we jou ook bij de Zwarte Cross!

Vul het formulier in!
https://tinyurl.com/ZwarteCrossAEGEE

De inschrijving gaat dinsdag 27 februari dicht, dus wees op tijd!

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
donderdag, 12 juli, 2018 - 12:00 tot zondag, 15 juli, 2018 - 12:00
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Zwarte Cross
De Schans
Lichtenvoorde
Nederland