Werkactie Zwarte Cross 2019

De Zwarte Cross 2019 in Lichtenvoorde komt er weer aan en ook dit jaar gaan we er weer een fantastisch AEGEE weekend van maken! De Zwarte Cross is het evenement in de Achterhoek waar muziek, motorcross, theater en humor bij elkaar komen op een fantastisch festival. Wanneer je werkt als tapper, mag je backstage overal rondlopen en je krijgt een dagpas voor een dag waarop je dan niet hoeft te werken. Als je meedoet aan de werkactie van AEGEE, ben je aanwezig op dit geweldige evenement en werk je voor de vereniging met je eigen vrienden. Het vindt dit jaar plaats op 18  t/m 21 juli.

Kortom, het wordt een weekend vol met muziek, bier en vermaak! Als je geïnteresseerd bent, kun je hier tot 8 maart je beschikbaarheid opgeven! Tot bij de Zwarte Cross!

Vul het formulier in!
https://tinyurl.com/ZwarteCross2019

De inschrijving gaat vrijdag 8 maart dicht, dus geef je snel op!

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
donderdag, 18 juli, 2019 - 12:00 tot zondag, 21 juli, 2019 - 18:00
Prijs: 
€ 0,00
Locatie: 
Zwarte Cross
De schans
Lichtenvoorde
Nederland