Kerstdiner door dispuut Eximiae Unitatis

Het einde van het kalenderjaar komt er alweer aan en dat betekent dat ook een andere activiteit er aan komt… het Kerstdiner! Ook dit jaar zal het op de dinsdag voor de vakantie plaatsvinden en hopelijk net zo succesvol als afgelopen jaren!

Het plan voor de avond zal zijn: een driegangendiner, wat je zelf kan samenstellen. Natuurlijk is een Kerstdiner niks zonder een lekker glaasje wijn, dus dat zal ook in overvloede aanwezig zijn. Ook bier, fris koffie en thee zijn bij het arrangement inbegrepen. Verder is een Kerstdiner een luxe aangelegenheid, dus het is natuurlijk wel de bedoeling dat iedereen gepast gekleed gaat. En dat alles voor maximaal 35 euro!

Omdat je je eigen driegangendiner kan kiezen, is het belangrijk dat je hier de form invult!

We zullen op 17 december om 18:45 verzamelen bij de pakkerij. Vanuit daar zullen we vertrekken naar de locatie. 

De inschrijvingen sluiten vrijdag 13 december om 23:59.

26 plekken over.
Datum: 
dinsdag, 17 december, 2019 - 18:45 tot 22:00
Prijs: 
€ 35,00
Locatie: 
Sociëteit Asterion
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Nederland