Business Talent Network

AEGEE heeft voor jullie enkele websites uitgezocht waarop je je gemakkelijk kunt oriënteren op de arbeidsmarkt.
 
Ga jij stage lopen voor je studie?
Moet jij tijdens je studie stage lopen en wil je een overzichtelijke website? Bezoek dan afstudeerstage.nl, hier worden zowel meeloop- als afstudeerstages aangeboden. Er worden stages aangeboden in de richting van management, marketing en HR bij grote bedrijven zoals Philips, KPN en ABN-AMBRO.
 
Meedoen aan een inhousedag of business-course?
Als je bijna klaar bent met je studie vind je het misschien wel leuk om een bedrijf dat jou aanspreekt alvast te leren kennen.  Veel bedrijven organiseren daarom inhousedagen of business-courses om te laten zien hoe het bedrijf te werk gaat en gaan ondertussen opzoek naar een talent voor het bedrijf.
 
Benieuwd naar ervaringen van andere deelnemers?
Natuurlijk zijn er al veel mensen je voorgegaan bij bijvoorbeeld een inhousedag. Sollicitatieblog.nl heeft artikelen over mensen die hier over hun ervaringen vertellen, maar ook bedrijven vertellen weer net wat anders over hoe dit in zijn werk. Ook zijn er op deze blog tips voor een sollicitatie of cv te vinden.
 
Vacature open tot: 
maandag, 18 maart, 2019 - 23:45