ANWB in Lyon

ANWB in Lyon is ook dit jaar weer opzoek naar kandidaten die vanaf april, mei of juni tot en met eind augustus bij de alarmcentrale willen werken. Ze zijn opzoek naar internationaal georiënteerde studenten, waaronder studenten die de Nederlandse en Franse taal beheersen! Het gaat hierbij om de volgende vacature:

 

https://www.randstad.nl/vacatures/1765219/gezocht%3A-voertuighulpverlener-bij-de-anwb-in-lyon%21

Studenten die eerder bij de ANWB in Lyon hebben gewerkt gaven aan dat het echt de zomer van hun leven was. Zo is er altijd een enorm leuke groep collega’s die onderling veel contact hebben en ook buiten het werk om veel met elkaar optrekken. Onderling zijn er bijvoorbeeld vaak picknicks en gezellige avonden in het park. Daarbij is Lyon een fantastisch mooie stad, waar –zeker op culinair gebied- genoeg te beleven valt.

Mocht je interesse hebben? Neem contact op! Dit kan via email (jolien.wibbens@nl.randstad.com) of telefonisch (050-8505019).

Vacature open tot: 
maandag, 18 maart, 2019 - 23:45