News

De Kick-In Commissie neemt de Nieuwsbrief over!

Tijdens de zomervakantie neemt de Kick-In Commissie de nieuwsbrief over om iedereen op de hoogte te houden van de organisatie van Kick-In! Ben je benieuwd wie er allemaal in de commissie zit, wat er komt kijken bij de organisatie van zo'n groot evenement of hoeveel tostis er wekelijks gegeten worden? Kijk dan snel in je mailbox voor de laatste nieuwsbrief!

Goede voorbereiding op de roadtrip

De zomer staat voor de deur en de laatste tentamens zijn eindelijk binnen handbereik. Je kijkt reikhalzend uit naar het spetterende eindfeest. Je hebt dit jaar hard gewerkt en bent toe aan die welverdiende vakantie. Terwijl je je voorbereidt op die zwaarwegende laatste loodjes dwalen je gedachten af naar betere oorden.

Nieuwe website is nu live!

Vanaf vandaag staat de nieuwe website van AEGEE-Enschede online! Hier kun je het laatste nieuws, aankomende activiteiten en nog veel meer zien. Kijk vooral rond en mocht je iets tegen komen wat niet helemaal lijkt te kloppen laat het dan weten via website@aegee-enschede.nl

Als je je wilt inschrijven voor activiteiten kun je inloggen via de link het het menu. Dan kun je je op de oude site aanmelden zoals je gewend bent.