HAIP

 

HAIP - Het After Intro Programma

De Kick-In is voorbij dus is het tijd voor de HAIP, de introductie van AEGEE-Enschede. De HAIP is dé manier om AEGEE te leren kennen! Tijdens Het After Intro Programma wordt je in zeven weken tijd geïntroduceerd in de vereniging. De HAIP Commissie wil er alles aan doen om jou een onvergetelijke HAIP te laten ervaren. De afgelopen maanden zijn we daarom druk bezig geweest om voor jou een gaaf programma te organiseren.

AEGEE heeft geen ontgroening, daarom bieden wij de HAIP. Tijdens de HAIP vinden er iedere dinsdag en donderdag gave activiteiten/feesten plaats in onze kroeg Asterion. Tijdens de HAIP leer je de ouderejaars kennen, net als de kroeg, de disputen, de jaarclubs, de commissies, de genootschappen, het dagelijks bestuur en het sociëteitsbestuur. Maar ook vooral elkaar, de andere deelnemers van de HAIP: je lichting!

Na de HAIP houdt het bij niet op, want als actieve studentenvereniging hebben wij veel te bieden. Wij hebben wekelijks twee kroegavonden, organiseren het hele jaar door de gaafste feesten en vele activiteiten zoals een Koningsdagfeest op een boot, een bierentocht in België, borrelhops naar andere steden, een sintercantus, het nieuwjaarsdiner en ga zo maar door.

AEGEE is een open vereniging, iedereen is welkom en niets is verplicht! Van feesten in de kroeg, tot grote congressen, vakanties en uitwisselingen. Alles is mogelijk om je studententijd te verrijken en veel ervaring op te doen! Met meer dan 200 zusterverenigingen zijn de mogelijkheden bij AEGEE grenzeloos.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd een van ons aanspreken. Wij zijn te herkennen aan ons zwarte met oranje gilet. Ook kun je mailen naar haip@aegee-enschede.nl.

Wij hopen jullie tijdens een van onze activiteiten en feesten te zien in Asterion!

HAIP Commissie AEGEE-Enschede 2018

Lianne Tolboom - Voorzitter
Isa Bakker - Secretaris
Bram Denkers - Penningmeester
Orla Rispens - Logistiek
Eline Somberg - Extern
Kevin Vogelzang - Promo
Fabrice Tshilumba - Algemeen
Jules Verkade - Bestuur
Jacomine Tertoolen - Bestuur