Programma

Hieronder kan je lezen waar AEGEE-Enschede te vinden is tijdens de Kick-In. Tot op het paviljoen!

Woensdag 23 augustus, Openingsdag (Kick-Off)

Op deze hopelijk prachtige dag zullen wij beginnen met de opening van Kick-In 2017: Find your Rhythm. Deze dag is dan ook perfect om even langs te komen op ons Paviljoen op het Ganzenveld, bij de andere drie gezelligheidsverenigingen, en zullen wij openstaan voor al je vragen of gewoon om even te babbelen. Ook zal dit mooie Paviljoen de ontmoetingsplaats zijn voor jou en je nieuwe ouders. Na een dag vol ontmoetingen zullen wij als KIC'17 van AEGEE zorgen voor een schittermagisch openingsfeest in Asterion, onze eigen kroeg.

Donderdag 24 augustus, Cultuurdag (Tempo)

Deze keer staan we gezellig op het voetbalveld, we zullen zeker in een goede stemming zijn want we hebben karaoke, en zeg nou zelf, wie wordt er niet blij van karaoke!? Als het weer ook nog een meezit doordat we de wolken voor de zon weg hebben gezongen hebben we ook nog een  leuke wateractiviteit. Tevens zullen wij als AEGEE iedereen gaan aanmoedigen bij de bestorming van de Bastille en sluiten we deze dag met oranje glowstickbandjes die we uitdelen bij het feest @VIOS in Hengelo. Kom er zeker een paar halen om ook anderen goed vol te hangen!

Vrijdag 25 augustus, Sportdag (Beat It)

Lekker bewegen! Samen alle andere studentenverenigingen zorgen we dat er namens FACT een leuke activiteit plaats zal vinden deze dag. De hele dag door zullen er allemaal leuke sporten te beoefenen zijn en wordt er samen met Alpha en AEGEE een leuke verrassing gepland. Om deze sportieve dag goed af te sluiten willen wij jullie allemaal uitnodigen voor een gezellige kroegavond zodat jullie een beetje een idee kunnen krijgen hoe z’n kroegavond eruit ziet.

Zaterdag 26 augustus, FACT-dag (Rhythm of the Night)

Vanuit FACT zal er vandaag een interessante bijeenkomst zijn waar je van alles te weten kunt komen over de vier grootste studentenverenigingen in Enschede. We zullen de hele dag aanwezig zijn met ons paviljoen op de Oude Markt met leuke XL minigames. Later tussen 15:00 en 17:00 zullen wij vanuit AEGEE een grote PubQuiz organiseren zoals elk jaar. Dit jaar zal hij groter en leuker zijn dan de jaren ervoor! Sluit dus vooral aan in een van de vele kroegen in het centrum van Enschede die mee doen. We eindigen met het Pakkerijfeest dus wees op tijd aanwezig! Meestal loopt het snel vol...

Zondag 27 augustus, Relaxdag (Relax, take it Easy)

Graag verwelkomen wij je in het Volkspark voor een heerlijk verzorgde Subway lunch! Na wat gegeten en gedronken te hebben is er tijd genoeg voor een potje voetbal, een stukje rennen, een ander spel om te spelen of gewoon om niets te doen. Als hoofdattractie in het park zal er discgolf door ons georganiseerd worden. Na al dat gerelax is het tijd om ons te verplaatsen richting de stad, en dan wel naar Asterion waar we gaan avondeten en beergames gespeeld kunnen worden.

Woensdag 30 augustus, Thuiskomdag (Just Dance)

Na twee rustige dagen voor AEGEE zullen we nu weer vol van start gaan! Op deze dag zal er een afterparty zijn bij 't Bölke en hebben we zelf het meest bekende en geweldigste feest vanuit AEGEE tijdens de Kick-In. De beruchte COCKTAIL PARTY van KADMOS! Deze avond zullen er verschillende overheerlijke cocktails te proeven zijn in Asterion, en je kan er vijf krijgen voor maar tien euro!

Donderdag 31 september, Slotdag (Kick-out)

Welkom bij de enige echt AEGEE record show! Krijg jij de meeste spekjes in je mond of weet je zeker dat je met meer dan 20 mensen in een winkelwagentje gaat passen? Wij dagen je uit en zullen vandaag de laatste dag mooi ingaan door het zetten of verbeteren van records! Heb je een mooi record gezet en wil je graag laten zien hoe goed of slecht jij een das kan knopen dan kun je gelijk door naar het dasknoop-estafette. De Kick-In wordt ‘s avonds afgesloten met een groots feest op de campus.