Kamerzoekdag Enschede

Als je besloten hebt om in Enschede te gaan studeren dan moet je nog een aantal andere dingen regelen. Een van de belangrijkste zaken tijdens je studententijd is een goede basis. Dat vind je in een leuk en gezellig studentenhuis waar jij je helemaal op je gemak voelt. Het is dus belangrijk om een kamer te vinden die bij je past.
Om deze reden organiseert Plaatselijke Kamer van Verenigingen Fact de Enschedese Kamerzoekdag, waarbij je een kamer in het centrum van Enschede kunt zoeken. Deze dag zal plaatsvinden op woensdag 31 mei 2017. Je zult die dag een rondleiding krijgen langs verschillende studentenhuizen die kamers vrij hebben of waar binnenkort kamers vrij zullen komen. Je krijgt dus te zien hoe studenten nu eigenlijk wonen en hoe het alledaagse studentenleven eruit ziet.
’s Avonds zal er nadat gegeten is in de Pakkerij, het gebouw waar de vier studentengezelligheidsverenigingen zijn gehuisvest, een borrel zijn waar ook veel huizen op af komen. Afsluitend zal er een groot feest worden gehouden voor jullie en alle UT-studenten. Het wordt een gezellige avond en dus voor jou een uitgelezen kans om alvast eens een echt studentenfeest mee te maken! Ook voor overnachting is gezorgd!
Het inschrijfgeld voor de Kamerzoekdag bedraagt maximaal 15 euro en is inclusief lunch, avondeten en borrel.
Schrijf je in!