Mylène, van harte gefeliciteerd!

Op 22 september heeft Mylène Jansen haar master Technical Medicine afgerond. Diezelfde avond heeft ze dit gevierd met een afstudeerborrel, om haar studententijd op een mooie manier af te sluiten.

Van 15 september 2011 tot 1 september 2015 was Mylène lid bij AEGEE, in die tijd heeft ze zich altijd veel ingezet. Ze is in haar eerste jaar begonnen in haar jaarclub, Laetitia et Filia. Ook richtte ze samen met 4 anderen (op het moment van schrijven) oud-genootschap Eximiae Unitatis op, om actieve leden van AEGEE-Enschede die niet bij een dispuut zitten aan de vereniging gebonden te houden. Dit genootschap werd 1 augustus 2017 ingehamerd als een officieel dispuut van AEGEE-Enschede.

In 2013 en 2014 heeft Mylène zich extra-hard ingezet voor de vereniging samen met twee anderen, als Bestuur XXVIII van AEGEE-Enschede. Tijdens haar bestuursjaar heeft ze haar functies van Secretary, Internal Affairs en European Affairs uitstekend vervuld. We hopen dat ze hier een goed en productief jaar aan heeft overgehouden, en er met veel plezier aan terugdenkt.

Mylène, wij, Board XXXII willen je hartelijk bedanken voor je activisme en aanwezigheid. We wensen je veel succes met je verdere loopbaan, en we hopen je nog eens te zien in Asterion!