Van harte gefeliciteerd, Ilse!

Op 24 november heeft Ilse Latour haar master Industrial Design Engineering succesvol afgerond aan de UT. Board XXXII wil haar dan ook van harte feliciteren.
Op 1 september 2011 is Ilse lid geworden van onze mooie vereniging.  In haar eerste jaar heeft ze de jaarclub Appeltje-Eitje gevormd. In haar verdere AEGEE-carrière is ze niet stil blijven zitten.
In haar eerste commissie voor de vereniging heeft zij de lay-out aangepakt van de almanak van 2013. Met deze almanak heeft ze even laten zien hoe het eigenlijk heurt. Deze lijn van activisme heeft Ilse ook doorgezet in het volgende jaar toen ze voor de EVC over de promo en externe contacten ging.
Het hoogtepunt was toen ze een heel jaar de functie Secretaris mocht bekleden in Board XXIX. Samen met haar bestuursgenoten heeft ze de vereniging weer een stap verder gebracht. Ook na haar bestuursjaar was ze nog niet klaar met AEGEE-Enschede. In het jaar 2016 heeft ze zich nog ingezet als voorzitter binnen onze Kick-In commissie en een mooie Kick-In neergezet.

Ilse, hartelijk bedankt voor je activisme bij AEGEE en nog heel veel plezier met het burgerleven!