Upcoming: Travel Team Activiteiten

Een paar maanden geleden is het Travel Team van AEGEE-Enschede na jaren van absentie weer opnieuw opgestart. Wij zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om vette activiteiten/reisjes voor jullie te organiseren, namelijk de Tour de Locals, een trip naar Osnabrück en een ware Brusselreis! Lees hieronder snel verder over de verschillende activiteiten en hoe je je kunt aanmelden!
 
 
  • Tour de locals
Op 29 mei gaan wij in één avond langs bij drie verschillende AEGEE locals. We gaan eten bij AEGEE-Delft, borrelen bij AEGEE-Leiden en feesten bij AEGEE-Amsterdam, de prijs voor het vervoer zal maximaal €15,- bedragen. Helaas zijn de plekken in het geregelde vervoer al vergeven, maar als je alsnog mee wilt kan je je inschrijven en in de wachtlijst staan indien mensen zich afmelden. Je bent welkom om met eigen vervoer te reizen naar de verschillende locaties!
Via deze link kan je je nog inschrijven voor de wachtlijst:
 
  • Osnabrück
Wist je dat AEGEE-Osnabrück onze dichtstbijzijnde AEGEE local is? Op 17 juni hebben we een leuk dagje gepland bij onze oosterburen. Op het programma staat gezamenlijk kanoën, BBQen en WK voetbal kijken. Tussendoor zal er nog een stadstour plaatsvinden.
De richtprijs is €25,- Wees er snel bij, want vol is vol! https://www.aegee-enschede.nl/activiteit/2018/06/17/travel-team-dagje-aegee-osnabruck
 
  • Brusselreis
Van 8 tot en met 10 juli gaan we naar Brussel, het centrum van Europa! We zullen verblijven in een hostel in het centrum en vanuit hier gaan we allemaal gave activiteiten doen: we gaan onder andere langs het CD huis, bezoeken musea en gaan naar het Europees Parlement. Het sociale programma bevat verschillende activiteiten, zoals een stadstour en twee spetterende avond programma’s, waaronder een kroegentocht. Natuurlijk zullen we er voor zorgen dat er naast het vaste programma genoeg tijd is om je eigen ding te doen.
De kosten zullen maximaal €75,- bedragen, inclusief het vervoer tussen Roosendaal en Brussel! 
Lijkt dit je leuk? Twijfel dan niet langer en schrijf je via de link hieronder in! https://www.aegee-enschede.nl/activiteit/2018/07/08/travel-team-brusselreis