Presentatie HAIP 2018

Gisteren heeft de HAIP gepresenteerd wat het thema en de planning zal zijn voor de aankomende HAIP. Mocht je er nou niet bij kunnen zijn geweest, niet getreurd! Dit nieuwsbericht brengt je direct weer helemaal op de hoogte. Het thema voor de aankomende HAIP is… de HAIP. Dit jaar geen thema dus, maar vooral genieten van goede activiteiten waarmee de HAIP bekend staat.

Wat zijn dan deze goede activiteiten waarover gesproken wordt? Dat kan gezien worden op de onderstaande foto. Zoals gezien kan worden begint de HAIP dit jaar daadwerkelijk in de eerste week van het nieuwe collegejaar, dus we gaan direct knallen!

Mocht je nog vragen hebben, commentaar willen leveren of mee willen helpen? Laat het ons dan vooral weten, wij staan open om mee te denken en gezamenlijk er de beste HAIP van te maken die mogelijk is!

En dan sluiten we af met nog een aantal leuke sfeerfoto’s van de presentatie