Introductie Secretary Sanne

Hey hallo!

Deze week ben ik aan de beurt om me voor te stellen, dus bij dezen! Ik zal eens iets vertellen over mezelf en mijn functie als rechterhand van de President, de Secretary.

Ik ben opgegroeid in de duin- en bollenstreek, tussen Haarlem en Leiden. Elke dag fietse ik langs de Keukenhof. In het voorjaar struikelde je daar over de toeristen, maar de troost van de heerlijk ruikende hyacinten, narcissen en tulpen en kleurige velden was dan groot. Verder zijn we vaak met zijn viertjes – mijn vader, moeder, zusje en ik – naar de duinen geweest om daar te wandelen, herten te spotten of te picknicken. Of een keer uitwaaien op het strand.

Toen ik een jaar of zeven was, zag ik op klokhuis een aflevering over voltige, een soort turnen op een paard. Laat dat nu net opgenomen zijn bij de vereniging bij ons in de buurt… Ik ben daar wezen kijken en dat leek mij wel wat! Dus dat heb ik toen een hele tijd gedaan. Eerst op een pony en in stap, daarna op een paard en in galop, soms zelfs met zijn drieën op het paard om een toren te bouwen of een salto van zijn kont af. Ik heb zelfs nog op het NK mee mogen doen.

Net als Guus heb ik ook op een lekker prominente middelbare school gezeten. Het Atheneum College Hageveld. Een school in het gebouw van een oud seminarie, met grote koepel en een heus landgoed. Dan was het een logische keuze om richting Leiden, Delft of Amsterdam te gaan, maar ik was wel een keer klaar met de Randstad. Dus Enschede it was. En daar heb ik zeker geen spijt van.

In de kick-in was ik kiddo van jaarclub Loos, ofwel het gehele vorige bestuur, twee van het huidige societëitsbestuur en nog een aantal die je waarschijnlijk al wel eens op de kroeg hebt gezien. Ik wilde helemaal niet bij een studentenvereniging, maar ik vond het zo gezellig bij AEGEE dat ik eigenlijk wel lid moest worden. Een jaar later bedacht ik dat bestuur misschien wel heel gaaf zou zijn om te doen. En nu zit ik hier, op kantoor een stukje te schrijven voor in de nieuwsbrief. Dan mag ik maandag als Secretary weer bij onze postbus langs en dan ’s middags op de bestuursvergadering notuleren. Verder zorg ik ervoor dat de notulen van de ALV uitgewerkt worden en alle mailtjes bij de juiste persoon terechtkomen.

Maar gelukkig bestaat besturen niet alleen uit kantoorwerk, iedere dinsdag en donderdag borrelen of een feestje maken horen ook bij de bestuurstaken! Dus waarschijnlijk zie ik jullie allemaal nog wel eens op de kroeg, maar kom vooral ook een keer langs op kantoor.