Introductie Treasurer & Vice President Jacomine

Hallo!
Deze week aan mij de eer om mij voor te stellen. Mijn naam is Jacomine Tertoolen en ik heb de eer om dit jaar Treasurer te zijn van AEGEE-Enschede. Naast Treasurer mag ik als Vice-President Guus ondersteunen.

Op 29 januari 1997 ben ik geboren in het dropje Genemuiden en werd ik het zusje van m’n 1,5 jaar oudere broer. Na 2,5 half jaar werd ik zelf grote zus van mijn zusje. En zo was samen met de hond ons gezin compleet. Ik ben ook opgegroeid in Genemuiden waar ik altijd heb gewoond totdat ik naar Enschede verhuisde om te gaan studeren. Genemuiden is echter maar een klein dropje en een middelbare school kennen ze niet, waardoor ik elke dag 15 km heen en terug mocht fietsen.

Gelukkig mocht ik na het behalen van mijn gymnasium diploma naar Enschede om Technische Geneeskunde te gaan studeren. Tijdens de Kick-In kwam ik terecht in een doegroep van Pandemonium. Samen met mijn broertjes en zusjes hebben we een geweldige Kick-In beleefd en we zien elkaar ook nu nog regelmatig.

Zelf ben ik pas in mijn tweede studiejaar lid geworden van AEGEE-Enschede omdat ik in mijn eerste jaar op andere dingen gefocust heb. Ik was misschien nog niet heel veel te vinden op de kroeg, maar werd door damesdispuut MonduDamo gevraagd om lid te worden. Naast om de week een borrel in Shooters, kan ik ook erg genieten van de spontane uitjes en het jaarlijkse diesweekend. Ondertussen werd ik nog gevraagd om deel uit te maken van de SocialMediaCommissie, een leuke commissie waarbij je wel goed op de hoogte blijft van de leuke activiteiten.

Net voor de zomer heb ik mijn Bachelor mogen behalen en dan nu zit ik dagelijks op kantoor mij bezig te houden met de financiën van AEGEE-Enschede. Ik vind het tot nu toe super leuk om te doen. Dus als je geld wil, mag je bij mij komen. Naast het ervoor zorgen dat de boekhouding netjes blijft, ben ik op het moment bestuursverantwoordelijke bij de HAIP-commissie.  Hiernaast doe ik nog allerlei andere taakjes om te zorgen dat alles mooi door blijft draaien.

Je zou het bijna niet geloven, maar ook naast AEGEE heb ik nog een leuk leven waarin het fijn vindt om bij mijn familie en lieve vriendje te zijn. Daarnaast ga ik regelmatig op pad om Geocaches te zoeken en ben ik zo nu en dan nog eens te vinden bij de fitness.

Doeidoei!