Introductie Internal Affairs Arno

Beste lezer,

Mijn naam is Arno de Vries en ik vervul de functie van Internal Affairs in het huidig bestuur. Deze week is het aan mij om mijn levensverhaal te vertellen die er uiteindelijk toe heeft geleid dat ik bij AEGEE ben gekomen.

12 oktober 1997 ben ik geboren op de bodem van de Zuiderzee, het nieuw gewonnen land na de oorlog, een rasechte polderman. Na mij kwamen nog een zusje en een broertje. Mijn eerste zeven levensjaren heb ik doorbracht in Swifterbant, een dorpje binnen de gemeente Dronten. Daarna ben ik verhuisd naar een ander dorp binnen die gemeente genaamd Biddinghuizen. Hier heb ik jaren op voetbal gezeten zoals bijna alle jongens uit mijn klas toen. Na zeven jaar zijn we weer verhuisd, nu naar Dronten zelf. Daar ben ik gaan basketballen en aan het werk gegaan bij de Albert Heijn.

Ik was na zes jaar wel klaar met de middelbare school en had erg veel zin om nieuwe mensen te leren kennen in mijn studententijd. Enschede sprak mij wel aan, een iets kleinere universiteit met lekker nuchtere mensen, daar houd ik wel van. Ik besloot om Creative Technology te gaan studeren. Nadat ik heb gehospiteerd en mijn kamer had ingericht begon de Kick-In. Ik heb mij toen na drie dagen dronken ingeschreven bij AEGEE zonder te weten wat een studentenvereniging precies inhield.

 

Achteraf bleek het een verstandige keuze. Ik heb hier mijn eerste Jaarclub gevormd genaamd HJC kuriton en werd actief in commissies. Zo deed ik de SjaarCie en de HAIP commissie. Na een jaar viel mijn jaarclub uit elkaar en ben ik bij HJC Vesuvius gejoind. Ik eet nog steeds elke dinsdag zoveel mogelijk samen met de meest prominente Jaarclub van AEGEE-Enschede.

Na twee jaar studie vond ik het tijd voor iets anders. Een bestuursjaar leek mij een goed idee om andere vaardigheden en kennis op te doen die ik bij mijn studie niet ontwikkel. AEGEE zag ik daar in als de ideale kans. Zodoende heb ik gesolliciteerd en zit ik nu hier waar ik druk bezig ben met de vereniging.

Naast AEGEE maak ik ook tijd voor sporten, mijn vriendin en thuis thuis. Van dat eerste is de afgelopen twee maanden niet heel veel terecht gekomen. Maar dat komt wel als ik mezelf weer genoeg kan disciplineren om om 8:00 s ochtends bij de sportschool te staan.

 

Ik zie jullie op de kroeg!