Van harte gefeliciteerd Marlijn!

Eindelijk was het zo ver, op woensdag 3 oktober heeft Marlijn van Erk haar afstudeerverslag ingeleverd en heeft daarmee haar studie Bio-Medische Technologie succesvol afgerond. Naast haar studie is Marlijn jaren lang actief geweest van onze vereniging. Op 25 oktober 2010 heeft ze zich ingeschreven en wachtte dan ook niet lang met actief worden. Ze vormde jaarclub Moriae, werd lid van dispuut Quenouille en deed vele commissies, waaronder de PromoTeam, Almanak en Kick-In commissie.

Haar AEGEE carrière bereikte het hoogtepunt toen ze halverwege 2012  het Sociëtietsbestuur van onze kroeg Asterion. Hierna heeft ze plaats genomen in diverse raadgevende organen, om met haar grote kennis verdere besturen bij te staan met raad en daad. Dit deed ze niet alleen voor het Sociëteitsbestuur, maar ook het dagelijksbestuur kon altijd rekenen op haar raad.

Marlijn, hartelijk bedankt voor je inzet en activisme bij AEGEE en nog veel plezier en succes met het burgerschap!