Van harte gefeliciteerd Anne!

Op vrijdag 6 juli was het zo ver Anne heeft haar studie Health Economics, Policy and Law succesvol afgerond. Naast haar studie is Anne erg actief geweest van onze vereniging. Op 2012-09-13 is Anne lid geworden van onze mooie vereniging en is jaren lang actief geworden. Daar wachtte ze niet lang mee, ze vormde namelijk jaarclub Phraey, werd lid van dispuut of toenmalig genootschap Eximiae Unitatis en deed vele commissies, waaronder de EVC, Kick-In commissie en de Sjaarscie.

Haar AEGEE carrière bereikte het hoogtepunt toen toen ze in 2014 het dagelijks bestuur van de vereniging ging doen. Binnen board XXIX hield Anne bezig met de penningen en ondersteunde de president als Vice-President. Met bestuur hebben ze het jaarclub traject vervroegd om zo een snellere en betere binding te creëren en gaven veel nadruk en aandacht aan activisme.

Anne, hartelijk bedankt voor je inzet en activisme bij AEGEE en nog veel plezier en succes met het burgerschap!