Gefeliciteerd Tom!

Vandaag op 14 december 2018 was het zo ver. Tom Simons had zijn Colloquium en heeft daarmee succesvol zijn studie afgerond met een 8! Het was ongeveer een maand geleden dat mijn bestuursgenoten zeiden: “Begin maar vast met het afstudeerstukje van Tom Simons, want daar ben je waarschijnlijk wel even mee bezig”. Tom is namelijk heel erg actief geweest bij AEGEE-Enschede. In zijn eerste jaar vormde hij jaarclub Mordacitas en werd later lid van dispuut, of toenmalig genootschap Eximiae Unitatis.

Ook in commissies heeft Tom zich veel ingezet. Zo deed hij Promoteam, Lustrum commissie, SkiCie, Summer University commissie en de Agora commissie. Ook binnen AEGEE-Europe was Tom actief, zo was hij de Chair of the Agora en heeft hij de Mediation Commission gedaan. Buiten deze commissies heeft Tom Simons ook de besturen na hem bijgestaan met raad en daad. Zo zat hij in de Raad van Advies, sollicitatiecommissie en de KasControlecommissie.

Na al dit activisme binnen de vereniging besloot Tom Simons in 2012-2013 bestuur te doen. Hij werd Treasurer & Vice-President van Board XXVII.

Tom, bedankt voor je inzet en activisme bij AEGEE en veel plezier en succes met het burgerschap!

Reacties

afbeelding van Tom Simons
Tom Simons
Het waren 8.5 fantastische jaren, ik had me geen betere studententijd kunnen wensen!