Nieuws

De inschrijvingen voor de Summer Universities in de zomervakantie zijn weer geopend!

Bij een Summer University ga je in de zomervakantie één of twee weken op vakantie met zo'n 30 andere AEGEE leden uit heel Europa, voor slechts 14 euro per dag! Hiervoor krijg je een vakantie boordevol gave activiteiten, heerlijk eten, toffe mensen maar vooral een onvergetelijke ervaring.

Het enige dat je hiernaast nog zelf moet betalen zijn je reiskosten en één maaltijd per dag (in het geval van een Travel Summer University, waarbij je rond gaat reizen, ben je iets meer dan 14 euro per dag kwijt).

Schade tijdens carnaval? Zo voorkom je gezeur

Dit weekend is het weer zo ver: car-na-val! Drie dagen lang staan steden (en de bewoners) op hun kop. Maar drie dagen feest, betekent ook drie keer zoveel kans op schade en andere brokken. Carnaval is een leuk feest, en nog net iets leuker als je weet hoe je deze dagen zonder schade doorkomt. Hoe je dat doet? Dat vertellen we je in ons artikel. 

Werkactie Zwarte Cross 2019

De Zwarte Cross 2019 in Lichtenvoorde komt er weer aan en ook dit jaar gaan we er weer een fantastisch AEGEE weekend van maken! De Zwarte Cross is het evenement in de Achterhoek waar muziek, motorcross, theater en humor bij elkaar komen op een fantastisch festival. Wanneer je werkt als tapper, mag je backstage overal rondlopen en je krijgt een dagpas voor een dag waarop je dan niet hoeft te werken. Als je meedoet aan de werkactie van AEGEE, ben je aanwezig op dit geweldige evenement en werk je voor de vereniging met je eigen vrienden. Het vindt dit jaar plaats op 18 t/m 21 juli.