Nieuws

Van harte gefeliciteerd Jelle!

Gefeliciteerd Jelle!

Op vrijdag 18 januari was het zo ver, Jelle Pingen rondde zijn studie Human Media Interaction succesvol af met een 8! Naast zijn studie is Jelle erg actief geweest binnen en buiten onze vereniging. Op 2010-08-26 werd Jelle Pingen lid van onze mooie vereniging en werd meteen actief! Jelle vormde namelijk JC Kapabel en werd lid van Heerendispuut P.C.S.A. Incognito.

In zijn studentenactivisme heeft Jelle het bestuur van SA Proto opgericht, deed daar ook vele commissies en heeft de Kick-In commissie en Promoteam van AEGEE-Enschede gedaan.

Gefeliciteerd Tom!

Vandaag op 14 december 2018 was het zo ver. Tom Simons had zijn Colloquium en heeft daarmee succesvol zijn studie afgerond met een 8! Het was ongeveer een maand geleden dat mijn bestuursgenoten zeiden: “Begin maar vast met het afstudeerstukje van Tom Simons, want daar ben je waarschijnlijk wel even mee bezig”. Tom is namelijk heel erg actief geweest bij AEGEE-Enschede. In zijn eerste jaar vormde hij jaarclub Mordacitas en werd later lid van dispuut, of toenmalig genootschap Eximiae Unitatis.

FAA Beleid Board XXXIII

Het Fonds Algemene Activiteiten (FAA) is een fonds van AEGEE-Enschede dat aan te vragen is voor het organiseren van een activiteit voor de vereniging. Ieder lid kan hier een aanvraag voor indienen, dus mocht je met je clubje een leuke activiteit willen organiseren maar de begroting niet rond krijgen kan je overwegen FAA aan te vragen! Let hierbij wel op de gestelde richtlijnen.

Bijgevoegd is het FAA beleid van Board XXXIII.