Werkactie Zwarte Cross 2019

De Zwarte Cross 2019 in Lichtenvoorde komt er weer aan en ook dit jaar gaan we er weer een fantastisch AEGEE weekend van maken! De Zwarte Cross is het evenement in de Achterhoek waar muziek, motorcross, theater en humor bij elkaar komen op een fantastisch festival. Wanneer je werkt als tapper, mag je backstage overal rondlopen en je krijgt een dagpas voor een dag waarop je dan niet hoeft te werken. Als je meedoet aan de werkactie van AEGEE, ben je aanwezig op dit geweldige evenement en werk je voor de vereniging met je eigen vrienden. Het vindt dit jaar plaats op 18 t/m 21 juli.

Kortom, het wordt een weekend vol met muziek, bier en vermaak! Als je geïnteresseerd bent, kun je hier tot 8 maart je beschikbaarheid opgeven! Tot bij de Zwarte Cross!

---English---

The Zwarte Cross 2019 is coming and it will be an amazing AEGEE weekend again! The Zwarte Cross is the event in the Achterhoek where music, motorcross, theatre and humor come together on a fantastic festival. When you join the working action for AEGEE, you are present at this amazing festival and you work for the association with you own friends. You will also receive a free festival ticket for one day! This year the Zwarte Cross will take place from the 18 till 21 july.

In short: It will be a weekend full of music, beer and fun! If you’re interested, you can fill in this form until the 8th of March. See you at the Zwarte Cross!