Van harte gefeliciteerd Femke

Vandaag op 5 april 2019 was het zo ver, Femke behaalde de papiertjes waar ze de afgelopen 7 en een half jaar naar toe heeft gewerkt. Dit deed ze door vandaag haar twee scripties te presenteren. Daar behaalde ze niet één, maar zelfs twee mooie achten voor. Daarmee rondde ze zowel haar master Communication Studies als haar master Psychology af.

Naast haar academische inzet, heeft Femke zich ook veel ingezet voor de vereniging. Zo kwam ze in haar eerste jaar terecht in jaarclub Mikado. Daarnaast deed ze vele commissies, zoals HAIP, de BataCie, de Almanak. In 2014 bereikte haar studentenactivisme het hoogtepunt toen ze besloot bestuur te gaan doen en voorzitter werd van AEGEE-Enschede. Ook daarna bleef ze actief bij de vereniging. Uiteraard ging ze bij het genootschap De Superchokers en deed ze nog verscheidene commissies en dergelijke zoals de Raad van Advies, de Werkgroep Interne Structuren en de Logistics Committee voor de Agora.

Femke, bedankt voor je activisme bij AEGEE, succes met het burgerleven en we hopen je nog vaak te zien bij de Anciens borrels!