Sponsorkliks Extensie

Ben jij al bekend met sponsorkliks? Zo nee, na het lezen van deze mail wel! Zo ja, ben jij dan degene die er pas aan denkt nadat je iets via internet besteld hebt?

Vanaf vandaag is er een oplossing om nooit meer sponsorkliks te vergeten. Er is een speciaal voor AEGEE-Enschede gemaakte extensie die je in je browser kan installeren, zodat de vereniging automatisch geld ontvangt wanneer jij iets via internet bestelt, een vakantie boekt of zelfs wanneer je ergens een contract afsluit!
 

Deze extensie is er voor Google ChromeFirefox en Firefox voor Android en kan makkelijk geïnstalleerd worden in je browser. De handleiding hiervoor is bijgevoegd als bijlage. Het kost maar een minuutje en het levert AEGEE-Enschede veel gratis geld op!

Installeer hem dus snel en deel dit ook vooral met vrienden/familie!