5 Juli Open Eindfeest: Back to the Kick-In!

Het einde van dit college jaar is nabij, we gaan dus alweer bijna (terug) naar de Kick-In! Het Allermooiste Feestje staat weer voor de deur. Op 5 juli kun je in Asterion komen vieren dat je je BSA / propedeuse / bachelor/ master/ EC's hebt gehaald! Of natuurlijk dat je studie tijd nog een extra jaar hebt opgerekt. Tijdens dit feest zullen we zowel vooruit kijken als terug blikken op alle fantastische Kick-In's die er zijn (geweest). Trek je meest kenmerkende kleuren aan en Start Your Engine, Colour It Up en wees Ready To Ignite want AEGEE Keeps You Going de hele nacht.

!! ID en studentenkaart verplicht !!

 

Als je je nog niet hebt aangemeld voor de ByeByeCue door JC Discordia kun je dat hier nog doen: https://www.aegee-enschede.nl/activiteit/2019/07/05/byebyecue-jc-discordia