HolidayCars.com

Leden van de grootste studentenvereniging voor alle studenten van Enschede opgelet! De zonnestralen beginnen door te breken, het kwik stijgt en de dagen worden langer! Het is overduidelijk tijd voor een dagje uit. Helaas is de gemiddelde portemonnee van een student vaak leger dan gewenst, student zijn is namelijk niet zo goedkoop als dat je misschien gehoopt hebt. HolidayCars heeft gelukkig iets moois voor de leden van AEGEE Enschede! Speciale studentenkorting op het huren van auto’s via HolidayCars.

Als je namelijk slim vergelijkt, dan kan een huurauto best goedkoop zijn - zelfs als je hem in het buitenland ophaalt op het vliegveld. Via HolidayCars.com vergelijk je alle autoverhuurmaatschappijen met elkaar om die ene beste deal te vinden. Je vergelijkt het type auto, de voorwaarden en natuurlijk de kosten en kan de huurauto van je keuze direct reserveren en boeken.

Als lid van AEGEE Enschede profiteer je overigens altijd van extra lage prijzen. Want door onze samenwerking met HolidayCars autohuur vind je nu de goedkoopste deals, waar je ook maar een auto nodig hebt. Klik op de link in dit artikel en het speciale tarief voor leden werkt is zichtbaar zodra je een auto hebt gekozen.

Dan nog een tip waarmee je de volgende keer goedkoper aan een huurauto komt: Huur op tijd! Last-minute autohuur is mogelijk, maar hoe eerder je reserveert hoe scherper de prijs van je huurauto. Huur minimaal 6 weken voor vertrek om je van een goedkope huurauto te verzekeren. Terugkrabbelen kan altijd nog want je kan doorgaans tot 48 uur voor vertrek annuleren. (let op: dit kan verschillen per autoverhuurmaatschappij)

Dus de volgende keer dat je een huurauto nodig hebt, vergelijk je alle maatschappijen gewoon even via HolidayCars.

HolidayCars