Stages en bijbanen

Bestuur Happietaria

Heb jij interesse om volgend jaar in het Happietariabestuur te komen en je in te zetten voor het goede doel? Vul dan dit formulier in: https://goo.gl/forms/q8anHJXvbA2ykdWq1. Het is puur een interesselijst voor iedereen die Happietaria leuk vindt (om te organiseren), vul dit in voor 10 juli 12.00 uur. 

En hoe tof zou het zijn om volgend jaar weer een Happietaria te hebben, te verbroederen, om bezig te zijn voor het goede doel en om bestuurservaring op te doen? Vul dan vooral het formulier in!

Vacature Technische Helpdesk

Het bedrijf in het centrum van Enschede is met spoed op zoek naar nieuwe medewerkers voor de Technische Helpdesk 

Over de functie
De helpdeskmedewerker bij het bedrijf is in deze functie verantwoordelijk voor het behandelen van vragen van klanten betreffende internet, telefonie en televisie. Je werkt voor een bekende Nederlandse provider van deze diensten. Support wordt geleverd in het Nederlands. De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 en op zon- en feestdagen van 12.00 tot 19.00.

Capgemini

Capgemini is op zoek naar Nederlands sprekenden voor drie verschillende departementen, namelijk Human Resources, Customer Service and Finance. 

 

ANWB in Lyon

ANWB in Lyon is ook dit jaar weer opzoek naar kandidaten die vanaf april, mei of juni tot en met eind augustus bij de alarmcentrale willen werken. Ze zijn opzoek naar internationaal georiënteerde studenten, waaronder studenten die de Nederlandse en Franse taal beheersen! Het gaat hierbij om de volgende vacature:

https://www.randstad.nl/vacatures/1765219/gezocht%3A-voertuighulpverlener-bij-de-anwb-in-lyon%21

Business Talent Network

AEGEE heeft voor jullie enkele websites uitgezocht waarop je je gemakkelijk kunt oriënteren op de arbeidsmarkt.