Stages en bijbanen

Vacature Jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken

Wil jij de stem van jongeren laten horen op toonaangevende bijeenkomsten met politici en beleidsmakers? Wil jij speechen in Brussel, Straatsburg, Tallinn of Wenen? Het jeugdbeleid in alle Europese landen verbeteren? Wil jij met jongeren in gesprek gaan over Europa en de toekomst van de Europese Unie? Als jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken vorm je de brug tussen jongeren en de (Europese)politiek. Je gaat actief op zoek naar de meningen en ideeën van jongeren en bespreekt die met onder andere ministers, Europarlementariërs en beleidsmakers.

Happietaria

Happietaria is een pop-up restaurant dat volledig gedraaid wordt door vrijwilligers, vooral studenten, en waarvan het inkomen volledig naar het goede doel gaat. Het project dat dit jaar geld voor opgehaald wordt, is van ZOA and dit project is opgezet om kinderen in Soedan een nieuw toekomstperspectief te geven. In deze turbulente omgeving, zorgt ZOA voor goed onderwijs en andere voorzieningen die kinderen helpen om terug naar school te gaan. Dus wil jij het goede doel helpen terwijl je met plezier een avond werkt als ober of kok? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Vacature Technische Helpdesk

Het bedrijf in het centrum van Enschede is met spoed op zoek naar nieuwe medewerkers voor de Technische Helpdesk 

Over de functie
De helpdeskmedewerker bij het bedrijf is in deze functie verantwoordelijk voor het behandelen van vragen van klanten betreffende internet, telefonie en televisie. Je werkt voor een bekende Nederlandse provider van deze diensten. Support wordt geleverd in het Nederlands. De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 en op zon- en feestdagen van 12.00 tot 19.00.

Capgemini

Capgemini is op zoek naar Nederlands sprekenden voor drie verschillende departementen, namelijk Human Resources, Customer Service and Finance. 

 

ANWB in Lyon

ANWB in Lyon is ook dit jaar weer opzoek naar kandidaten die vanaf april, mei of juni tot en met eind augustus bij de alarmcentrale willen werken. Ze zijn opzoek naar internationaal georiënteerde studenten, waaronder studenten die de Nederlandse en Franse taal beheersen! Het gaat hierbij om de volgende vacature:

https://www.randstad.nl/vacatures/1765219/gezocht%3A-voertuighulpverlener-bij-de-anwb-in-lyon%21

Business Talent Network

AEGEE heeft voor jullie enkele websites uitgezocht waarop je je gemakkelijk kunt oriënteren op de arbeidsmarkt.