Kick-In

De Kick-In 2018, de start van je studententijd bij Universiteit Twente, laat alles zien wat Enschede je te bieden heeft. Dit is natuurlijk het leukst bij een doegroep van de mooiste vereniging van Enschede. Benieuwd of wij ook een doegroep hebben bij jouw studie? Ga dan naar de Doegroepen pagina onderaan.

AEGEE zal ook een geweldig programma neerzetten tijdens deze introductieperiode. Van feestjes in onze eigen sociëteit in de Pakkerij tot een gigantische pubquiz voor alle deelnemers van de Kick-In. Voor de rest zijn wij ook bijna elke dag aanwezig met ons paviljoen, dus kom vooral langs voor de gezelligheid.

Na de Kick-In houdt het bij ons niet op, want als actieve studentenvereniging bieden wij ook veel extra’s. Wij hebben wekelijks twee kroegavonden, organiseren het hele jaar door de gaafste feesten en nog vele activiteiten zoals een Koningsdagfeest op een boot, een bierentocht in België, borrelhops naar andere steden, sintercantus, nieuwjaarsdiner en ga zo maar door. Na de Kick-In organiseren wij de  HAIP, ofwel “Het After Intro Programma”, waar alle studenten nog beter kennis maken met AEGEE-Enschede, maar ook met de andere studenten die gezellig mee doen.

Ook bieden we veel ruimte voor zelfontplooiing: zo kan je meedoen aan lezingen, mooie reisjes of zelf een groot evenement neerzetten met een van onze commissies. Daarbij is AEGEE-Enschede onderdeel van AEGEE-Europe. Met meer dan 200 verenigingen verdeeld over 40 landen in Europa, kom je AEGEE overal in Europa tegen. Daarbij kan je ook kiezen voor een vakantie bij een andere local tijdens een “Summer University”.

Een ander voordeel van AEGEE is dat je gedurende het hele jaar lid kan worden, wij hebben namelijk geen ontgroening. Natuurlijk is het wel het leukst om aan het begin van het studiejaar lid te worden!

Ben je enthousiast? Kom langs of sluit je aan bij een van de vele AEGEE-doegroepen tijdens de Kick-In.

Tot tijdens de Kick-In en we zien jullie graag op het Paviljoen of in Asterion!

Kick-In Commissie AEGEE-Enschede 2017

Danique Jansen - Voorzitter
Peter Lander - Secretaris
Casper de Regt - Kick-In FACT-verantwoordelijke / Penningmeester
Max van der Wouw - Extern
Steven van Dokkum - Promo
Guus Holst - Logistiek
Adrian Westerbeek – Bestuursverantwoordelijke