Kick-In

De Kick-In 2017, de start van je studententijd bij Universiteit Twente, laat jullie alles zien wat Enschede jullie te bieden heeft. Dit is natuurlijk het leukst bij een doegroep van de mooiste vereniging van Enschede. Benieuwd of wij ook een doegroep hebben bij jouw studie? Ga dan naar de Doegroepen pagina.

Met AEGEE-Enschede zullen wij ook een geweldig programma neerzetten tijdens deze introductieperiode. Van feestjes in onze eigen sociëteit Asterion in de Pakkerij aan de oude markt tot een gigantische pubquiz voor alle deelnemers van de Kick-In. Voor de rest zijn wij ook bijna elke dag aanwezig met ons paviljoen, dus kom vooral langs voor de gezelligheid.

Na de Kick-In houdt het bij ons nog niet op, want als actieve studentenvereniging bieden wij ook veel extra’s. Wij hebben wekelijks twee kroegavonden, organiseren het hele jaar door de gaafste feesten en nog vele activiteiten zoals een Koningsdagfeest op een boot, een bierentocht in België, borrelhops naar andere steden, sintercantus, nieuwjaarsdiner en ga zo maar door. Na de Kick-In organiseren wij onze eigen HAIP, ofwel “Het After Intro Programma”, waar alle studenten nog beter kennis maken met AEGEE-Enschede, maar ook met de andere studenten die gezellig mee doen.

Ook bieden we veel ruimte voor zelfontplooiing: zo kan je meedoen aan lezingen, mooie reisjes of zelf een groot evenement neerzetten met een van de commissies. Daarbij is AEGEE-Enschede ook een deel van AEGEE-Europe. Met meer dan 200 verenigingen verdeeld over 40 landen in Europa, kom je AEGEE overal in Europa tegen. Daarbij kan je ook kiezen voor een vakantie bij een andere local tijdens de Summer University.

Ook altijd een leuk voordeel van AEGEE is dat wij geen ontgroening hebben, dus je bent het hele jaar welkom om te komen!

Lijkt jou dit leuk? Kom dan een keer langs of ga bij een van de vele AEGEE-doegroepen met de Kick-In.

Tot tijdens de Kick-In en we zien jullie graag op het Paviljoen of in Asterion!

Kick-In Commissie AEGEE-Enschede 2017

Rosa Amptmeijer - Voorzitter
Jules Verkade - Secretaris
Bent Schleipfenbauer - Penningmeester
Jesse Lohman - Extern
Mayra Westerhof - Promo
Thamar Weerts - Kick-In FACT-verantwoordelijke / Logistiek
Jochem Postmes – Bestuursverantwoordelijke