De vereniging

Wat heeft AEGEE jou te bieden?

AEGEE-Enschede biedt je heel veel verschillende mogelijkheden om je studententijd te verrijken! Naast de gezellige kroegavonden op dinsdag en donderdag en de leuke open feesten in Asterion, kan je bij AEGEE ook jezelf ontplooien, bijvoorbeeld door binnen de vereniging verschillende leuke commissies te doen en zelfs ervaringen in het buitenland op te doen door bijvoorbeeld naar een Agora of een Summer University te gaan.

Als je voor AEGEE kiest, kies je niet alleen voor een hele gezellige, open studentenvereniging, maar ook voor veel nieuwe mensen die je op verschillende manieren kan leren kennen, zowel in Nederland als in heel Europa!

Binnen AEGEE is er ook de mogelijkheid om samen met je nieuwe vrienden, uit hetzelfde jaar, een jaarclub te vormen! Een jaarclub is een groep waarmee je wekelijks samen eet om vervolgens naar de kroeg te gaan. Naast jaarclubs bestaan er ook verticale verbanden binnen AEGEE, waaronder onze verschillende disputen, maar ook genootschappen en verenigingshuizen. De vele commissies die we hebben geven je de kans om te leren en ervaringen op te doen buiten je studie.

Feestfoto Kadmos Feestfoto

AEGEE kent geen traditionele ontgroening, maar de voor iedereen vrije en toegankelijke HAIP. Kortom: bij AEGEE valt een heleboel meer te zien en te beleven! Wil jij lid worden van AEGEE-Enschede? Klik hier, stuur een mail naar board@aegee-enschede.nl of kom even langs op dinsdag- of donderdagavond in onze kroeg Asterion en vraag naar een bestuurder. Asterion is vanaf 21.30 uur geopend en te vinden op de begane grond van de Pakkerij, Oude Markt 24. Tijdens de Kick-In kun je natuurlijk altijd langskomen op ons paviljoen: kijk in het programma om te zien op welke dagen we waar staan!

Overdag kan je altijd langskomen op ons kantoor, te vinden op de tweede verdieping van de Pakkerij. Tussen 11.00 en 17.00 uur is er op werkdagen altijd een bestuurder te vinden!